Spare penger?

Jeg har fremdeles ledig kapasitet på slipemaskina. Det er en god mulighet for deg til å spare noen ekstra kroner. Ved å slipe kjedet istedenfor å kassere det, sparer du omtrent halvparten av det et nytt kjede koster. Lever alle sammen til meg, jeg sorterer ut de som ikke er verdt å slipe, og leverer de andre tilbake til deg – minst like skarpe som da de var nye. Mine kunder gir uttrykk for at kjedene blir meget bra etter sliping.
Jeg tar kr. 1,- + mva (2014) pr. tann, og jeg antar at det utgjør omtrent halvparten av hva et nytt kjede koster. Selvfølgelig kan ikke alle kjeder slipes, men hvis du før har hatt utgifter på f.eks. 20 000,- pr. år i kjøp av kjeder, bør dette være mulig å redusere med kanskje opptil 40 %.
Gjør et forsøk, kontakt meg på tlf. 918 27 317 eller post@sagkjedesliping.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>